2 snelle tips om jouw droomwoning te vinden

22 juli 2024

In de huidige woningmarkt is het vinden van je ideale woning een uitdagende taak. Wachttijden worden langer, huizenprijzen stijgen, en het energielabel (EPC) van woningen maakt het soms moeilijk om de werkelijke kosten te doorgronden. Veel kopers vragen zich af hoeveel ze nog moeten investeren om hun nieuwe woning energiezuinig te maken en durven niet te kopen.

Als vastgoedmakelaar begrijpen wij deze uitdagingen en helpen we je bij het vinden van jouw droomwoning. Dit doen we door snelheid én transparantie! Daarom bieden wij twee waardevolle tools aan die jouw zoektocht aanzienlijk eenvoudiger maken:

1. rechtstreekse inschrijftool op de website van Leroi Immo
Onze inschrijftool is ontworpen om het zoekproces van de kandidaat-koper te versnellen. Door je in te schrijven op onze website kun je eenvoudig je woonwensen doorgeven. Zodra er een nieuwe woning online komt die aan jouw criteria voldoet, word je direct geïnformeerd. Dit zorgt ervoor dat je onmiddellijk bij het online gaan op de hoogte bent van het nieuwste aanbod, zodat je geen enkele kans mist.

2. Gratis app voor renovatie
We helpen je ook om een goed beeld te krijgen van de renovatiekosten. Onze handige en gratis renovatie app op de website biedt je de mogelijkheid om een inschatting te maken van het detail van de kosten die nodig zijn om jouw droomwoning energiezuinig te maken. Deze app is speciaal ontwikkeld om je te begeleiden bij het plannen en budgetteren van de nodige renovaties, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Dus inschrijven is de boodschap en probeer vandaag nog de gratis renovatie app. 

Schrijf je hier in 

Probeer hier de app 


Hulp nodig? Whatsapp de helpdesk van Leroi Immo op 0475/24.33.37 en wij zorgen ervoor dat jij helemaal up to date bent.